Autoschade Rotterdam

1 min gelezen
Autoschade Rotterdam

Autoschade Rotterdam, daar wil niemand iets mee te maken hebben. Echter zit een ongeluk vaak in een klein hoekje en hoeft er weinig te gebeuren. Zo had ik laatst een klein paaltje over het hoofd gezien, bij het uitrijden van een parkeergarage. Jarenlang kom ik hier om mijn auto te parkeren en juist die ene keer vergeet ik dat rot paaltje. De schade viel gelukkig mee, maar er moest wel iets aan gedaan worden. Meteen heb ik contact opgenomen met
Autoschade Direkt en zij hebben alles verder voor mij geregeld.

Autoschade Rotterdam

Autoschade Rotterdam is een top bedrijf

Nadat ik melding had gedaan bij het garagebedrijf, hoefde ik in eerste instantie alleen maar een app te sturen met foto’s van de schade. Hierop kreeg ik al meteen een indicatie hoeveel de onkosten ongeveer gingen kosten. Gelukkig dat ik een verzekering hiervoor heb afgesloten, dus voor de onkosten hoefde ik mij geen zorgen te maken. Waar ik mij wel zorgen over maakte was het feit dat ik deze schade moest melden bij mijn verzekering.

Achteraf gezien heb ik mij nergens zorgen over hoeven maken, want alles werd tot in de puntjes geregeld. Mijn verzekering heeft alles uitgekeerd en mijn auto ziet er weer perfect uit. Het garagebedrijf heeft alles geregeld en hierdoor hoefde ik mij geen zorgen te maken. Dit bedrijf wil ik dan ook aanraden, wanneer je “slachtoffer” bent geworden van schade aan jouw auto.