E-sigaretten

E-sigaretten

Ik was opzoek naar een alternatief voor het roken van tabak sigaretten. Ik heb een aantal keren geprobeerd om te stoppen met roken wat mij echter niet gelukt was. Ik kwam na een tijdje onderzoek gedaan te hebben op internet uit op het alternatief voor het roken van e-sigaretten. Je moet hier ook minimaal 18 voor zijn om deze e-sigaretten te kopen.

Website

Ik kwam na uitgebreid onderzoek te hebben gedaan op internet uit op de website van dampstarter. Hier was uitgebreide informatie te vinden over het alternatief voor het roken van tabak sigaretten namelijk het roken van e-sigaretten. Er waren erg veel verschillende kopjes te vinden met veel informatie .De aankoop van een e sigaret is relatief hoog je hebt veel verschillende merken en varianten. Je hebt ook veel verschillende smaken voor de e sigaretten die op de website te vinden zijn.

Kopjes

Er zijn op de website erg veel kopjes te vinden met informatie over de e sigaretten ook heeft de website een kopje voor verdwijnt uit shop. Hier wordt je als klant een laatste kans aangeboden om een bepaalde smaak te kopen voordat die uit de webshop verdwijnt. Dit wordt meestal gedaan tegen een lagere verkoopprijs.

Reageren is niet mogelijk.