Een nieuw huisnummerbordje

1 min gelezen
huisnummerbordje

Mijn vrouw en ik wonen sinds een maand in een nieuwe woning midden in de natuur. Omdat wij onze woning graag wat persoonlijker wilde maken, heb ik een heel erg leuk huisnummerbordje voor ons besteld. Mijn vrouw en ik komen beide van het platte land, maar toen wij gingen studeren zijn wij beide in de stad gaan wonen. Daar hebben wij elkaar ook leren kennen. Wij hebben een aantal jaar in de stad samen gewoond, maar wij merkte dat wij de natuur en de velden toch wel heel erg miste. Uiteindelijk zijn wij naar woningen gaan kijken op het platte land en wij hebben daar een prachtige oude boerderij gekocht. Het was voor ons beide echt een droom om ooit in zo’n mooi pand te mogen wonen. Nu de binnenkant helemaal gedecoreerd is, wil ik de buitenkant ook naar onze smaak maken.

huisnummerbordje

Nieuwe stap

Het was natuurlijk best een grote stap om samen een woning te kopen. Om die stap helemaal af te maken heb ik een huisnummerbordje laten maken met onze namen erop. Nu kan iedereen zien dat de boerderij echt van ons is. Omdat wij natuurlijk op het platte land wonen, heb ik iets laten ontwerpen dat daar perfect bij past. Op mijn ontwerp is een mooie molen te zien met daarvoor prachtige tulpen en een heldere blauwe lucht. Toen mijn vrouw het zag, was zij echt sprakeloos. Met dat aan de muur naar de voordeur kan ons nieuwe avontuur hier in de boerderij echt beginnen.