Een vast adres voor witte T-shirts

1 min gelezen

Ik hou ervan om mezelf met basics te kleden. Een mooie jeans en een simpel t-shirt en mooie sneakers doen het voor mij al. Ik hou er daarnaast ook niet echt om mezelf heel kleurrijk te kleden. Ik vind mezelf er het mooist uitzien in basic kleding met basic kleuren zoals wit, zwart en grijs. Mijn witte en zwarte t-shirts bestel ik altijd bij een vast adres; www.tshirt-plein.nl. Op deze website heb ik een abonnement afgesloten waarbij ik per 6 maanden 4 witte t-shirts krijg thuisgestuurd. De witte t-shirts hebben een perfecte pasvorm en zitten heerlijk bij de hals. Ik krijg altijd 2 t-shirts met ronde en 2 t-shirts met v-hals. Ideaal om zomers te dragen op een jeans of ‘s winters onder een overhemd of trui. Ik krijg altijd weer complimenten over deze shirts en heb een aantal vrienden dan ook geadviseerd om ook zo’n abonnement te nemen. Naast witte t-shirts wil ik de volgende bestelling ook een aantal zwarte exemplaren ontvangen, voor de afwisseling. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om zijn basic t-shirts bij deze webshop te kopen.