G4S

2 min gelezen

Als werkgever dient u zorg te dragen voor een veilige omgeving voor uw werknemers en bezoekers. Een ongeluk is zo gebeurd en dan is het zeer belangrijk dat er collega’s zijn die weten wat ze moeten doen. G4S geeft opleidingen in veiligheid op de werkvloer en leidt jaarlijks 80.000 cursisten op. Onze vestigingen zijn verspreid over heel Nederland; er is dus altijd wel een vestiging bij u in de buurt! Wij hebben een ruim aanbod aan opleidingen die alle worden verzorgd door ervaren professionals en wij voldoen aan de verplichte richtlijnen en kwaliteitseisen.

BHV in levensechte omgeving

Onze trainingscentra staan vooral bekend om de levensechte locaties. Wij beschikken veelal over grote ruimtes en zijn in staat geweest om in meerdere vestigingen bedrijven na te bouwen, zodat er in levensechte situaties kan worden geoefend. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuis-en winkelafdelingen, tankstations, boten en kantoorafdelingen. Daarnaast kan er in de oefenruimtes ook geoefend worden met blusmiddelen. Voor de startende BHV-er bieden wij een beginnerscursus BHV aan. Deze duurt twee dagen en behandelt alles wat nodig is op het gebied van bedrijfshulpverlening.

BHV en vele andere trainingen

Na afloop wordt er zowel in de praktijk als in theorie getoetst of de cursisten de vaardigheden goed beheersen. Als dat het geval is, dan is het certificaat een jaar geldig. Voor degene die het certificaat na een jaar moet verlengen, hebben wij een herhalingscursus van een dagdeel. Na het oefenen en de beoordeling van onze deskundige, is het diploma weer voor een jaar verlengd. Naast BHV opleidingen geven wij nog zeer veel andere trainingen, zoals brandweeropleidingen, EHBO trainingen, Auto Safety Training, management training en agressie trainingen.