Goede investering: vastgoed Spanje

2 min gelezen

Mijn zwager kwam op het idee om te investeren in vastgoed Spanje. Dit was eigenlijk nog nooit in mij opgekomen dus ik was zeer blij met dit idee. We hebben al vaker gepraat over ons pensioen. Wat willen we nou eigenlijk? Via een bedrijf zochten we onze opties uit. Toen het eenmaal duidelijk was wat het allemaal ging inhouden, besloten we met z’n allen de knoop door te hakken. We kochten een huis in Spanje. Onze kinderen waren natuurlijk meteen dolblij, ze vonden het een fantastisch idee om bij ons te komen logeren. Ik vond dat hilarisch, dan willen ze opeens wel graag langskomen! We willen het liefst zo lang mogelijk zelfstandig blijven en dit doe je door voor elkaar te zorgen.

Met familie en voor familie

We hebben intensieve periodes met elkaar meegemaakt en ik weet zeker dat het ons goed gaat doen om bij elkaar te blijven. We zijn een hechte familie en ik ben hier enorm trots op. Dat de kinderen op een afstand zitten is denk ik geen probleem. We zijn goed bereikbaar. Ook is er een mogelijkheid tot verzorging uit de buurt, maar hier hoeven we voorlopig nog niet over na te denken gelukkig. Soms is het een gek idee dat je je hier al mee bezig moet houden. Maar dat is eenmaal niet anders. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat na ons overlijden – ik snij maar even leuke onderwerpen aan hoor – maar dat er een goede basis is gelegd voor de erfenis van onze kinderen. Voor nu kan ik niet anders dan genieten van het idee dat we straks in de Spaanse zon liggen te genieten van onze oude dag. Heerlijk idee.