Hondenverzekeringen

2 min gelezen

Heeft u een hond of wilt u een hond kopen? Dan is het ook verstandig om een hondenverzekering af te sluiten. Dit doe je bij 123Tinki! Zij hebben op hun website een grote vergelijkings machine waar je vele verschillende hondenverzekeringen van verschillende bedrijven kan vergelijken en de beste kan kiezen. Veel mensen hebben hier al gebruik van gemaakt. Doe het nu zelf ook!

Wat is een hondenverzekering?

Een huisdierenverzekering is een verzekering die de kosten van een medische behandeling, hulpmiddelen of andere voorzieningen op grond van een medische noodzaak vergoedt bij huisdieren.

Hondenverzekeringen zorgen voor zekerheid!

Je wilt zeker weten dat als er iets met je hond gebeurt, je hond de zorg krijgt die hij nodig heeft. Stel je voor dat je hond een ongeluk krijgt of er is andere spoedeisende hulp nodig, dan wil je in nood direct naar de dierenarts kunnen en niet voorafgaand aan een spoedoperatie nog in gesprek over de kosten. Een hondenverzekering zorgt voor zekerheid. Iedere hond kan helaas ziek en zelfs chronisch ziek worden of een ongeluk krijgen. De kosten van een behandeling kunnen dan flink oplopen. Bedragen tussen de 2000 en 5000 euro zijn heel gangbaar. Als je eigen spaarpot niet groot genoeg is om dure behandelingen te betalen, dan is een hondenverzekering een uitkomst om je hond als het nodig is toch die dure zorg te kunnen bieden. Voor een bedrag tussen de 10 a 30 euro per maand heb je al een verzekering voor je hond. Die kosten zijn te overzien, zeker als je ze afzet tegen het bedrag wat je in één keer zou moeten betalen. Als je uitgaat van de gemiddelde levensduur van 10 jaar en je betaalt 10 jaar lang maandelijks 20 euro, dan kost je dat in totaal 2400 euro.

Eigen ervaring bij 123Tinki

Onlangs heb ik samen met mijn vriend ons eerste huis gekocht. Nadat we ingetrokken waren, wisten wij al snel dat we ook een hond erbij wilde kopen. We hebben lang gezocht naar de perfecte hond die binnen onze situatie past. Na een lange zoektocht hebben we een besluit kunnen maken en deze hond gekocht. We zijn er super blij mee! Wij willen de puppy zo goed mogelijk opvoeden en besloten daarom om een puppycursus te gaan doen. Zo wisten we zeker dat we onze hond de juiste opvoeding zouden geven die hij verdiend. De puppycursus hebben we laten doen bij 123Tinki. We zijn erg te spreken over dit bedrijf en helpen ons erg goed met de opvoeding van onze pup.

Zij gaven ook aan dat het verstandig was om een hondenverzekering af te sluiten aangezien een hond verwondingen kan oplopen of ziek kan worden. Door een hondenverzekering te nemen, dek je een groot deel van de kosten en kun je je hond zo goed mogelijk helpen. Toen zeiden ze dat 123Tinki een vergelijking machine heeft die verschillende hondenverzekeringen vergelijkt. Wij zijn direct gaan kijken en hebben door middel van deze vergelijking machine de juiste hondenverzekering gevonden. Wij zijn erg blij met 123Tinki en is zeker aan te raden aan andere mensen!