Op zoek naar een makkelijke vloer?

2 min gelezen

Heeft u weleens gedacht aan een betonnen vloer? Dit is een vloer die gemakkelijk schoon te houden is, ideaal als u kinderen of huisdieren thuis hebt wonen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende kleuren beton verkrijgbaar, bij Beton cire kleuren heeft u keuze uit 105+ kleuren. Naast de beton kleuren die u misschien al kent, grijs of zandkleurig heeft u ook keuze uit warmere kleuren zoals, mokka of rose red. Mocht uw interieur een koelere en natuurlijke tint vloer nodig hebben dan zijn er ook kleuren zoals, blossom of sage, deze kleuren zijn meer aan de groene kant. Er is keuze genoeg!

105+ kleuren om uit te kiezen

Omdat er verschillende kleuren in de Betonlook verf  beschikbaar is, kan dit overweldigend zijn. Gelukkig zit de klantenservice klaar om u te helpen en een advies te geven. U kunt ook kleurstalen uitkiezen online en thuis laten bezorgen, zo krijgt u een idee welke kleuren er allemaal beschikbaar zijn en is het makkelijker een keuze te maken uit het ruime aanbod. Doordat u de betonverf online kunt bestellen hoeft u zelf niet naar een winkel te gaan, hierdoor kunt u rustig op uw gemak de kleuren bekijken en tegelijkertijd vragen aan de experts stellen. De betonstalen, de betonverf en alles wat u nodig heeft tijdens het voorbereiden van de vloer wordt bij u thuis bezorgd.

Kant en klaar betonverf en kalkverf

Er zijn ook kant en klare versies van de betonverf en Kalkverf, hier kunt u kiezen uit 60+ kleuren. De serie is gemaakt voor gemak en de mooiste afwerking, na de primer kan de betonverf meteen worden aangebracht. De serie is is gemaakt voor de meeste ondergronden, mits er de juiste tegelprimer en voegenvuller gebruikt wordt. De betonlook staat mooi bij u in huis, maar dit kan ook zeker als u een eigen bedrijf heeft. De vloer is makkelijk schoon te houden en vergt weinig onderhoud, hierdoor bent u weinig tijd kwijt aan het schoonmaken van de vloer.