Sexdating heeft iets voor mijn sexleven kunnen betekenen 

2 min gelezen
Sexdating

De blogs op sexdating zijn me erg in de smaak gevallen. De onderwerpen zijn vaak relevant voor mij, ‘t gaat vaak precies over wat er speelt in mijn leven. Altijd pakkend geschreven zijn de blogs, dit maakt het aantrekkelijk om verder te lezen. Ik ben daar altijd best kieskeurig in en mocht er een matige schrijver een stuk geschreven hebben dan ben ik vaak een van de eerste die afhaakt. Een gedetailleerd stuk over daten en sex in uitstekend Nederlands bezorgt mij een fijne avond of even wat te lezen op het toilet. 

Wat maakt het nu zo goed 

Het succes van sexdating ligt wat mij betreft bij het perspectief. Een vrouw die schrijft over deze onderwerpen met in het achterhoofd dat mannen dit lezen en zich hierdoor beter kunnen gaan verplaatsen in het andere geslacht. Ik heb al veel geleerd. 

De schrijfster staat ervoor open dat lezers haar berichtjes sturen op sociale media. Vragen of een opzet voor een gezellig gesprekje zijn allebei welkom. Dit kan de reden dat de onderwerpen altijd relevant, vernieuwend en opwindend zijn, omdat ze zoveel nuttigs aangedragen krijgt vanuit de mannelijke lezersgroep. 

Sexdating

Waarom jij de blogs van sexdating ook zou moeten lezen

Mocht je ergens tegen aan lopen met het daten of in een relatie en het gevoel hebben dat je de ander niet helemaal kunt doorgronden, dan is het wellicht een idee dat je één specifiek of meerdere stukken op sexdating leest om de partner te begrijpen. Ik heb het gevoel dat iedereen hier een boost kan krijgen in zijn liefdesleven. Mocht je zelf geen vragen hebben of een algemeen stuk willen lezen dan is een gezellige babbel met de schrijfster die een blog over sex schrijft zeker niet iets waar je slechter van wordt. Al met al maakt dit sexdating een website die lezers veel te bieden heeft. Ik zal in ieder geval nog jarenlang een trouwe lezer blijven.