Slecht nieuws: mijn vriendin die gaat vreemd

1 min gelezen
vreemdgaan

Zoals je in de titel al kon zien, is het echt waar: mijn vriendin die gaat vreemd. Al een tijdje heb ik het hier met vrienden over gehad. Omdat ik al een aantal weken mijn vermoedens had. Uiteindelijk had ik besloten toch maar eens in haar telefoon te kijken, en daar vond ik een soort bewijs. Niet dat zij met anderen een relatie had. Maar wel dat zij sterk aan het flirten was met anderen. Een tijdje heb ik daarmee rond gelopen en uiteindelijk besloot ik dat ik mij daar toch niet prettig bij voelde. Ik wilde niet dat mijn vriendin boos zou worden dat ik in haar telefoon had gekeken, maar nu moest ik het toch maar bekennen. Alleen op die manier kon ik het antwoord te weten komen: mijn vriendin die gaat vreemd.

 

vreemdgaan

Verdrietig einde

Dit betekende een verdrietig einde van onze relatie. Wij waren al bijna 7 jaar bij elkaar, maar zij was blijkbaar niet meer gelukkig. Toen ik het aan haar vroeg hebben wij een lange discussie gehad, waarna zij toch bekende: mijn vriendin die gaat vreemd. Daar ben ik erg verdrietig om geweest. Zo had ik het einde nooit voorspeld! Echter moet iedereen doen waar hij of zij gelukkig van wordt en als ik dat niet ben voor haar, dan is het zo ook maar beter. Heb jij ook jouw vermoedens? Dan kun jij VO Consultancy inschakelen. Zij hebben prive detectives die dit soort onderzoeken voor jou uitvoeren, zonder dat iemand daar achter komt.

vreemdgaan

Meer verhalen