Timberland laarsjes zijn leuk voor ieder seizoen

1 min gelezen
Timberland laarsjes

Timberland laarsjesHet maakt niet uit wat voor weer het is, want Timberland laarsjes kun jij altijd gemakkelijk combineren. Of het nu met een mooie broek of juist een rok is, het kan met alles samen. Dit is ook precies de reden dat ik hier graag een paar van in mijn kast wilde hebben staan. Naar mijn werk mag ik altijd lekker casual gekleed gaan, dus daar kan ik deze dan ook gewoon dragen. Eigenlijk had ik geen idee waar ik deze in reguliere winkels kon kopen, dus toen ben ik allereerst online gaan kijken. Toen zag ik al meteen dat ik daar sowieso zou gaan slagen, want het aanbod in deze webshop was enorm.

Het was iedere cent waard

Bij Van Bommel was de keuze die ik had uit verschillende Timberland laarsjes gigantisch. Ik wist niet precies wat ik wilde, dus toen heb ik er meerdere gekocht. Dit pakket vol met schoenen had ik de volgende dag al in huis, dus toen ben ik direct gaan passen. Ondanks dat ik het van tevoren niet had bedacht, heb ik er twee gehouden. Deze draag ik nu heel erg vaak en het is een goede aankoop geweest die het geld meer dan waard was.