Van boom omzagen tot een meubel

1 min gelezen

Omdat ik een enorme boom in de tuin heb staan en deze wil kappen, ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die dit voor mij zou kunnen doen. Daarom typte ik bij de wel bekende zoekmachine van het internet boom omzagen in. Zo kwam ik op heel veel website’s terecht en ook de website van Wilfred Kalf stond er tussen. Deze onderneming maakt van het hout wat gekapt is meubel stukken en dit leek mij wel wat. Zo werd het hout goed gebruikt en had ik er een mooie meubel bij wat uit mijn eigen tuin zou komen. Daarom maakte ik een afspraak met deze onderneming.

Een hele mooie tafel

Mijn boom is omgezaagd en meegenomen door Wilfred Kalf. Deze heeft er eerst ter plekke planken van gezaagd. Deze planken moeten eerst gedroogd worden en dit duurt jammer genoeg even. Toen de planken droog genoeg waren ging deze onderneming aan de slag en maakte van dit hout een prachtige eettafel voor mij. Nu eet ik iedere avond aan de eettafel die eerst bij mij in de tuin stond. Dit is echt een fijn idee. Daarom raad ik ieder ander deze onderneming aan om van een boom een meubel te maken.