Vloertegels Valkenswaard

1 min gelezen
JanvanErp

Jan van Erf is een bedrijf die onder andere werkt met vloertegels Valkenswaard. Het bedrijf van Jan van Erf doet dit ondertussen al meer dan 50 jaar en deze ervaring kan je zelf meemaken in 1 van de 4 showrooms van Jan van Erp. Naast tegels handelen ze nog in veel meer. Door de jaren heen zijn ze namelijk een waar badkamer paradijs geworden. Ze hebben alles wat je zoekt als het gaat om badkamers. Ze hebben ook een team die jouw badkamer helemaal kan verbouwen en je droombadkamer kan verwezenlijken.

Acties

vloertegels valkenswaard

Jan van Erp heeft net als ieder ander bedrijf in Nederland acties lopen. Nu het nieuwe jaar in de buurt komt hebben ze vele acties. Ze hebben vele kortingen en btw vrije artikelen. Bij een tegelvloer krijg je een cadeaubon ter waarde van 5000 euro. Daar bovenop krijg je ook nog een etentje voor 150 euro erbij. Deze is natuurlijk fijn voor de feestdagen.

Reviews

Jan van Erp krijgt gemiddeld 5 van de 5 sterren. Hier is hij heel trots op. De klanten geven op alle mogelijke manieren 5 sterren. Dit zijn de betrouwbaarheid, de deskundigheid en nog veel meer.