Waar kan ik mijn scriptie laten corrigeren?

1 min gelezen

Onze afstudeeropdracht is een flinke klus geweest. Hierdoor wil ik graag mijn scriptie laten corrigeren. Dit omdat ik dan zeker van mijn zaak kan zijn dat hetgeen wat ik inlever op school, dat dit ook perfect is. Praktisch foutloos, iets waar school natuurlijk op gaat letten. Ik zit er niet bepaald op te wachten om hierop te zakken en het schooljaar opnieuw moet doen.

Zwaar jaar achter de rug

Mijn schooljaar is helaas niet zo verlopen als dat ik had verwacht. Althans de lessen volgde ik allemaal op de voet met enthousiasme. Alleen lukt het mij maar niet om goede cijfers te halen. Steeds weer een onvoldoende krijgen was niet bepaald motiverend voor mij. Hierdoor heb ik mijzelf beloofd dat mijn afstudeerstage het beste van de gehele school gaat worden. Door mijn zinnen goed door te drijven ben ik hier dan ook meteen mee aan de slag gegaan. In het begin leek mij dit dan ook te lukken. Tot het punt was bereikt dat ik mijn opdrachten kreeg. Enorm veel opdrachten waar ik de helft niet eens van begreep!

Hulp gezocht

Door dit met mijn stagebegeleider te bespreken en uit te leggen waarom ik dit wil doen. Hier heeft hij direct op geantwoord dat hij mij maar al te graag wilt helpen. Zodoende zijn wij hier samen voor gaan zitten en hebben wij ruim twee weken lang alles met elkaar besproken. Alleen nu nog mijn scriptie laten corrigeren als het nodig is en dan kan ik het eindelijk inleveren!