Wat is een E-smoker

1 min gelezen
E-smoker

E-smoker

De E-smoker, beter bekend als de elektrische sigaret, is een apparaat die de laatste jaren in de opmars is gekomen. Veel mensen hebben hun normale sigaret omgeruild voor dit apparaatje. Je kan hier namelijk zelf bepalen hoeveel nicotine je gaat roken. Het is namelijk mogelijk om een vloeistof voor deze apparaten te kopen met een verschillend nicotinegehaltes. Op de website van de SmokeSmarter kan je hier meer over lezen. Via deze website is het ook mogelijk om zo een apparaatje aan te schaffen en de hierbij bijbehorende accessoires. Hier is een zeer groot assortiment te vinden van diverse vloeistoffen met heerlijke smaken.

Een E-smoker, online bestellen

Een bestelling is zo gemaakt online. Je kan op elk moment van de dag hier een bestelling plaatsen en heb geen rekening te houden meet de openingstijden van de winkel. Een bestelling die voor 21.00 uur op een werkdag is geplaatst, wordt de volgende werkdag al geleverd. Bovendien zijn de verzendkosten geheel gratis, wanneer een aankoop boven de €20,- gedaan is.

Mijn eerste aankoop heb ik hier ook gedaan. Al een tijd zat ik te twijfelen of of ik wel of niet zal gaan dampen. Zo wordt dit genoemd, omdat er geen sprake meer is van roken, maar echt van dampen. Dit apparaatje moet gevuld worden met een speciale vloeistof en hiermee wordt deze vloeistof elektrisch verdampt.