Weet jij de prijzen om mijn trouwjurk te laten stomen?

1 min gelezen

De trouwjurk stomen prijzen wilde ik eerst weten alvorens ik uberhaupt besluit om mijn kleding elders te laten reinigen. Afgelopen week zijn wij getrouwd en na een geweldige dag ben ik erachter gekomen dat mijn kleding er niet meer uitziet. Vol met wijnvlekken en dan heb ik het nog gehad over het feit dat ik aan het rollen was in het gras. Enfin, nu wilde ik maar al te graag dat het er weer zo goed als nieuw uitziet. Uiteindelijk is mijn streef om hem in de kast te hangen zodat ik hier een lange tijd van kan genieten.

Zelf lukt het mij niet

Natuurlijk heb ik het ook eest zelf proberen schoon te maken. Echter leek het bij mij wel dat de vlekken alleen nog maar groter werden. Iets wat natuurlijk niet de bedoeling is. Zodoende heb ik de laptop erbij gepakt en ben ik online gaan zoeken naar een bedrijf die het wel waar kan maken. Mijn trouwjurk laten reinigen is dan ook geen probleem, alhoewel ik wel de prijzen eerst wil horen alvorens ik er daadwerkelijk voor zal kiezen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van topreiniginginbruidsmode.nl. Voor nog geen tweehonderd euro kan mijn jurk geheel worden gereinigd! De kosten welke dit bedrijf hanteert past perfect binnen ons budget. Ik heb er dan ook direct voor gekozen om klant te worden!