Zijn dad sneakers hier om te blijven?

2 min gelezen

Het valt niet te ontkennen dat dad sneakers momenteel een grote hit zijn bij iedereen, van atleten tot influencers en beroemdheden, maar is dit een modetrend die binnen een paar maanden zal verdwijnen, of zijn dad sneakers hier voor de lange termijn?

Zo te zien gaan ze nergens heen. Er zijn misschien mensen die het niks vinden, maar steeds meer mensen worden verliefd op deze stevige schoenenontwerpen. Ze zijn gewaagd, ze zijn trendy en ze zijn comfortabel. En omdat de meeste mensen ze met zo ongeveer alles dragen, nemen papa-schoenen de stress weg van het vinden van de ‘perfecte’ outfit.

Wie draagt ​​dad sneakers?

Terwijl Dad Shoes begon als een trend onder eigenzinnige Instagram-influencers, zijn ze een grote hit geworden bij iedereen, van studenten tot beroemdheden. De Kardashians zijn gezien terwijl ze hun spullen stutten in deze stevige sneakers, maar meer verrassend is dat de trend zelfs is overgenomen door beroemdheden als Ed Sheeran en Rita Ora. Beroemdheden dragen niet alleen dad sneakers, ze helpen ook bij het ontwerpen ervan. Hoewel deze schoenen bekend werden als dad sneakers omdat ze enkele van de goedkoopste en meest comfortabele op de markt waren. Nu zowel beroemdheden als ontwerpers de nieuwe modetrend oppikken, zijn de prijzen van dad sneakers omhooggeschoten. Dus helaas zijn deze van oorsprong budgetvriendelijke slechteriken voor velen onbereikbaar.

Waar vind ik dad sneakers?

Als je denkt dat je aan dit gewaagde nieuwe modestatement kunt trekken, zul je blij zijn te horen dat, nu dad sneakers zo populair zijn, je ze bijna overal kunt vinden. Grote merken beginnen hun eigen dad sneakers uit te brengen, dus het enige wat je hoeft te doen is een Nike, Adidas, Reebok te vinden. Eigenlijk elke relatief trendy schoenenwinkel die je maar kunt bedenken. Er zijn tal van dure designer dad sneakers die je kunt kopen (als je je zoiets kunt voorstellen), maar voor mensen met een beperkt budget is het de moeite waard om naar eigen merken uit het lage assortiment te kijken. Je zou zelfs kringloopwinkels en consignatieverkopen kunnen doorzoeken op echte dad sneakers die door echte vaders zijn doorgegeven.