De mogelijkheden van een Huawei reparatie in Eindhoven

2 min gelezen
Telefoon

Laatst was ik op zoek naar de mogelijkheid van een Huawei reparatie in Eindhoven. Ik heb mijn Huawei al jaren en ben er zeer tevreden over. Ik hoef niet zo nodig elke twee jaar een nieuwe telefoon en ben tevreden als een telefoon gewoon werkt en ik er mee vooruit kan. Toen mijn telefoon ongelukkig uit mijn zak viel en op de punt van de tafel terecht kwam, brak het glas. Ik baalde ontzettend maar ik had al wel eerder gehoord van de mogelijkheid van het vervangen van glas. Meestal ging dat echter over iPhones.

Huawei reparatie in Eindhoven

Huawei reparatie in Eindhoven bij MobiPhone

In mijn zoektocht kwam ik terecht bij MobiPhone in Eindhoven. Hier repareren ze vrijwel alle merken mobiele telefoons dus ook voor een Huawei reparatie in Eindhoven kun je hier terecht. Het scherm is nog steeds een van de meest fragiele onderdelen van een mobiele telefoon dus het vervangen van het display is ook een van de meest voorkomende reparaties. Wat ik ook fijn vond is dat je gewoon kunt wachten tot je telefoon klaar is. Hij hoeft niet opgestuurd te worden waardoor je hem echt een tijdje kwijt bent maar gewoon ter plekke repareren. Zelfs een afspraak maken is niet nodig. Terwijl hij bezig was met de reparatie kon ik precies zijn wat er wel gedaan. Erg interessant om te zien.

MobiPhone

Batterij vervangen

Tijdens de reparatie vertelde ik de reparateur ook dat ik altijd een oplader bij me had omdat mijn batterij snel leeg loopt. Hij vertelde me dat dit komt omdat de batterij oud was en eigenlijk toe is aan vervanging. En hij kon ook nog wel even snel de batterij vervangen. Ideaal want de batterij blijft nu inderdaad een stuk langer vol en hoef ik niet meer tussendoor op te laden.