Familiedag organiseren is dit jaar mijn taak

1 min gelezen

Familiedag organiseren is dit jaar mijn taak

Een familiedag organiseren is natuurlijk niet niks. En zeker niet als je een grote familie hebt. Je hebt altijd wel weer mensen die beslist het een of het ander niet willen of kunnen. Ook hebben wij te maken met twee neefjes die een voedselallergie hebben. En aangezien je met een familiedag organiseren te maken heb met jong en oud moet er dus van alles te doen zijn om het iedereen naar zijn en haar zin te kunnen maken. Maar een familiedag organiseren kan natuurlijk heel makkelijk zijn heb ik ontdekt. Toen ik een aantal weken geleden deze site vond en eens keek omdat ik een dagje weg wilde met mijn man en kinderen, ben ik meteen vast gaan kijken of ik hier ook terecht kan voor de familiedag organiseren wat dit jaar mijn taak is. En natuurlijk kon dit, want je kunt het je zo gek niet bedenken of je kan voor welke reden dan ook wel iets vinden om te kunnen doen als je iets leuks wil organiseren. En zo heb ik op een zeer makkelijke manier de perfecte locatie kunnen vinden waar iedereen het vast en zeker naar zijn zin zal hebben. En waar? Dat is natuurlijk nog een verrassing.