Ik heb een Outlook training gevolgt

1 min gelezen

Ik heb laatst een Outlook training gevolgd bij AVk. AVK is een bedrijf dat trainingen geeft aan voornamelijk ondernemers en werknemers om zo effectiever en slimmer om te gaan met de producten van Microsoft. Zo hebben ze ook een Outlook training waar ik gebruik van heb gemaakt. Je zou denken dat je niet zoveel kan leren over oulook, maar schijn bedriegt. Ik ben erachter gekomen dat outlook veel meer mogelijkheden heeft als ik op voorhand dacht. Ze hebben me een hoop dingen geleerd die ik nog niet wist dat dit mogelijk was bij outlook. Zo heb ik mijn mail nu overal bij me en toegankelijk. 

Vervolg training

Ik wil nu een vervolg training gaan aanvragen bij AVK omdat ik de training erg nuttig vond en nog wel meer wil bijleren over microsoft outlook. Zo bieden ze een aantal vervolg trainingen aan m.b.t. ouloook. Namelijk de volgende:

  • Oulook web app
  • Zakelijk contact manager
  • Oulook als crm
  • Migratie groupwise naar outlook
  • Outlook tips en tricks

Vooral de Outlook training als crm vind ik erg interessant omdat ik zelf regelmatig bezig ben met sales en dan vaak in excel een crm bijhoud. Als dit dan ook via de mail kan en je direct koppelingen kunt leggen is dat natuurlijk ideaal.