Kek Mama: Abonneer op dé glossy voor mama’s

2 min gelezen
kek mama abonnement

Een echte glossy voor alle leuke vrouwen en die volop genieten van het moederschap. Dat is het Nederlandse magazine Kek Mama. Een heerlijk tijdschrift over opvoeden, kinderen, ouders maar ook over reizen, wonen en bijvoorbeeld voeding. Neem je een Kek mama abonnement dan krijg je dit blad maar liefst 16 keer per jaar automatisch in de brievenbus.

De doelgroep is moeders met kinderen in de leeftijdscategorie 0 tot 12 jaar

Kek mama verscheen voor het eerst in 2001 en dit leuke magazine heeft als doelgroep eigenlijk moeders met kinderen in de leeftijdscategorie 0 tot en met 12 jaar. Maar daarnaast wordt het tijdschrift ook door veel vrouwen gelezen die helemaal niet tot deze doelgroep behoren.

kek mama abonnement

Welke onderwerpen komen aan bod in de Kek mama

Het is een blad voor mama’s die het leuk vinden om verhalen en columns te lezen over opvoeding, kinderen en het ouderschap. Soms zijn verhalen heel herkenbaar en is het fijn om te lezen dat ander vrouwen of moeders ook tegen dezelfde problemen aanlopen of het is juist heel fijn om er tijdens het lezen te achter te komen dat een andere moeder wel een probleem heeft.

Maar wat voor jou en je kind nooit een probleem is geweest. Ook bekende moeders vertellen over het moederschap er staan leuke columns in zoals de column van Nicolette Kluyver en Zangeres Do. Daarnaast staat er in dit magazine ook van alles in over reizen, wonen en voeding. Allerlei leuke onderwerpen die vrouwen (moeders) aanspreken.

Een Kek mama abonnement en je hoeft nooit meer een editie te missen

Wil je graag de Kek mama lezen maar vergeet je soms om het magazine in de winkel te kopen? Maak het jezelf gemakkelijk neem een Kek mama abonnement en je hoeft nooit meer een editie te missen. Bovendien is het veel voordeliger dan losse edities kopen. Het levert je een leuke korting op.