Mijn auto zonder keuring verkopen was zo gepiept

2 min gelezen

Een auto zonder keuring verkopen kan dankzij Direct Auto Verkopen! Ik ben een zeer tevreden klant van dit bedrijf. En daarom ben ik op het idee gekomen om mijn reactie achter te laten op deze site. zodra je auto is afgekeurd mag je er natuurlijk niet meer mee verder rijden. Daarom is het ook een keuze, of je laat de auto repareren met als gevolg dat je in torenhoge kosten komt te zitten, of je probeert de auto te verkopen. Wat natuurlijk ook een punt is, is dat mensen niet zomaar een auto gaan kopen zonder keuring. En daarom ben ik zo blij dat ik dit bedrijf gevonden heb. En daarom natuurlijk deze goede tip moet delen.

 

Met de vrijwaring in handen kon ik direct op pad gaan naar een andere auto

Toen ik op de site zag staan dat een auto zonder keuring verkopen hier mogelijk is, ben ik direct mijn gegevens gaan achter laten op de site. Al snel kreeg ik een reactie en ben ik een afspraak gaan maken. Gelukkig kon dit op een middag wanneer het mij uit kwam en ik was erg benieuwd hoe dit zou gaan verlopen. Twee vriendelijke mannen kwamen er aan in een auto met een grote aanhanger, de auto werd eens goed bekeken. En over de apk werd dan ook totaal niet moeilijk gedaan. Het bedrag kreeg ik zelfs in handen en ook de vrijwaring kreeg ik. De auto werd opgeladen en ik kon direct op pad gaan om een andere auto te gaan kopen.