Opbouw zwembad kopen

2 min gelezen

U wilt een stevig en robuust zwembad in uw tuin? Kies dan voor de stalen zwembaden van Rhodos. U heeft de keuze uit stalen opbouw of inbouw zwembaden. In dit blog richten we ons op de opbouw varianten van Fidji. In de webshop van Rhodos vindt u een ruim assortiment zwembaden van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de stalen wanden bent u verzekerd van een zwembad dat jarenlang meegaat.

Fidji zwembaden

De stalen zwembaden van Fidji zijn zeer geschikt voor plaatsing bovengrond en kunnen ook ingegraven worden. De baden staan bekend om de stalen wanden en het lichtgrijze uiterlijk. Dankzij dit frisse uiterlijk staan de baden mooi in iedere tuin. De Fidji baden zijn leverbaar in allerlei afmetingen en vormen. Er zit dus altijd een geschikt zwembad voor u tussen. Rhodos is de grootste zwembadenshop van België en Duitsland en is gespecialiseerd in service en productkennis. Bekijk de mogelijkheden direct online.

Kenmerken Fidji zwembaden

Rhodos biedt de staalwand Fidji zwembaden in drie mogelijkheden aan. De eerste optie is het ronde zwembad met een diameter van 300 cm. Optie twee is tevens een rond bad, met een diameter van 350 cm. De andere mogelijkheid is een ovale zwembad met een diameter van 500 cm. Het zwembad heeft de volgende kenmerken:

  • Kindveilige trap
  • Afwerkkappen boven
  • Inclusief zandfilterinstallatie
  • 30/100 overlap liner rondom het bad
  • Staanders van 12 cm en liggers van 15 cm

Fidji zwembad online kopen

Al meer dan 22 jaar biedt Rhodos een zeer gevarieerd aanbod zwembaden en bijbehorende accessoires. Naast stalen zwembaden van Fidji leveren ze ook zwembaden van Interline, zoals de Interline century. U kunt er voor kiezen om uw favoriete zwembad online te bestellen via de webshop of breng een bezoek aan de showroom. Deze is maar liefst 3000m2. U kunt hier niet alleen zwembaden tegen, maar ook fitnessapparatuur, sauna’s en spa’s. U bent verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Rhodos beschikt over een eigen bezorgdienst zodat zij in staat zijn uw aankoop snel bij u thuis af te leveren.