Praktisch voor de boodschappen en de kinderen

2 min gelezen
Dolly Bakfiets

De kinderen van school halen en dan nog even een boodschapje doen, op de fiets is het niet heel erg eenvoudig. Tassen aan je stuur en je zoon of dochter achterop de fiets, maar met een Dolly Bakfiets ben je van al deze problemen af. In de veilige kunststof bak is een bankje bevestigd waar kinderen op kunnen zitten. Daarbij is er natuurlijk meer dan voldoende ruimte om ook boodschappen of andere voorwerpen mee te kunnen nemen. Veilig, snel en bijzonder comfortabel verplaats je je overal naartoe. 

Bepaal zelf hoe je bakfiets eruit komt te zien 

Dolly Bakfiets

Een Dolly Bakfiets is niet alleen erg comfortabel maar ook nog eens leuk, je kunt namelijk zelf kiezen hoe je bakfiets eruit komt te zien. Kies zelf de kleur van de bak en van het frame, maak je er een flitsend exemplaar van of houd je meer van bescheiden kleuren. Aan jou de keus om er een mooi exemplaar van te maken. In Nederland worden alle fietsen samengesteld, van een moertje tot het spuiten van de kleuren. Heb je onverhoopt reparatie nodig aan je bakfiets dan komen ze van Dolly met de reparatie bus naar je huis toe. 

Geen lompe fiets zonder enige luxe en comfort 

Dolly Bakfiets

Denk je aan een bakfiets dan denk je vaak aan een lompe fiets met een houten bak aan de voorkant, geen comfort en zwaar om mee te rijden. Bij het rijden op een Dolly Bakfiets ervaar je hele andere eigenschappen, een modieuze kunststof bak, en een fiets waarmee je eenvoudig door het drukke stadsverkeer heen kunt fietsen. Je hoeft niet bang te zijn dat je de bochten niet kunt nemen, de fiets is namelijk erg soepel en heeft een kleine draaicirkel.