Scheiden met kinderen, huur een mediator scheiding in voor je scheiden 

2 min gelezen
Scheiden

Als de liefde op is dan kan je proberen wat je wilt maar vaak is dit niet de oplossing, elkaar los laten is het doel. Je moet scheiden , helaas kan dit niet zonder ruzie. Je kan overwegen om een mediator scheiding in te huren. Vooral als je gaat scheiden met kinderen is dit een belangrijke oplossing. Hierdoor zal het uit elkaar gaan, meer met beleid gaan. Je moet namelijk je gezin op een zetten, deze situatie is voor iedereen niet leuk. Een bemiddelaar is iemand die kan zorgen dat alles kan worden gezegd en dat er geen ruzie meer uitbreekt.

Scheiden

Gezin

Het scheiden met kinderen is zoveel moeilijker dan dat je gewoon zou scheiden. Door dat er meer mensen in het spel zijn kan je niet ineens beslissen ik wil je nooit meer zien, je bent door je gezin toch altijd verbonden aan de anders. Blijf dus ook het respect behouden. Ook al degene later in een nieuwe relatie komt is dat de bedoeling. Je kan er ook voor kiezen om per kind een contract opstellen. Hierin staat dus wanneer en hoe vaak het kind naar de ander moet. Ook de algemene afspraken staan daarin. Vanaf zijn of haar achttiende mag het kind het zelf bepalen.

Communiceren

Het is als ouder de bedoeling dat je het goede voorbeeld geeft als je gaat scheiden. Scheiden met kinderen is dus meer ingewikkeld en je wilt ze ook geen pijn geven. Denk dus niet alleen aan jezelf maar ook aan je gezin. Je kan een mediator scheiding aanvragen online. Als je dit zelf niet wilt denk dan aan de kinderen waardoor het allemaal een stukje makkelijker kan gaan dan zonder een bemiddelaar. Samen communiceren is the key en vanuit daar kan je dus keuzes maken wat je wel en niet wilt.