Schoonheidssalon in Arnhem

2 min gelezen
Uiterlijk

Ben jij gek op jezelf lekker laten verwennen bij een schoonheidssalon in Arnhem? Laat het doen bij Rein Skin & Beauty te Arnhem. Bij de schoonheidssalon draait het niet alleen om schoonheid, maar ook om schoonheid die vooral te maken heeft met gezondheid. Je bent van harte welkom voor een behandeling bij Rein Skin & beauty en word hartelijk ontvangen met een biologische thee of koffie en een gezonde snack. Deze schoonheidssalon zorgt ervoor dat je weer met een stralende, gezonde huid voor de dag komt. Waar wacht je nog op?

Over schoonheidssalon in Arnhem Wie is Rein Skin & Beauty

Rein Skin & Beauty bestaat uit dermatologische huidspecialisten. Zo bestaat het team uit drie specialisten: een huidspecialiste en visagiste, een huidtherapeut, huidspecialist + cosmetische- en medische tatoeage specialist. In de handen van deze gekwalificeerde specialisten, is jouw huid – letterlijk en figuurlijk- in goede handen. Laat deze specialisten jouw huid kennen en geef jezelf een passende behandeling om jouw huid te laten stralen.

Schoonheidssalon in Arnhem

Huidspecialist en visagie

Je kunt bij huidspecialist denken aan een veelvoud aan behandelingen. Zo kun je bijvoorbeeld problemen als acne laten aanpakken, skin needling laten toepassen maar ook behandelingen zoals een bindweefselmassage zijn aan de orde. Naast behandelingen die zijn gericht op het verbeteren van de huidstructuur, kun je ook terecht voor visagie, dus je kunt bijvoorbeeld na een behandeling ervoor kiezen om make-up op te doen.

Huidproblemen en oplossingen

Bij deze schoonheidssalon in Arnhem ben je zeer welkom als je last hebt van huidproblemen als pigmentvlekken, acne en rimpels. Om dit te verhelpen, worden er fruitzuur peelings gebruikt. Op deze manier wordt er een passende oplossing gekozen en er wordt voor gezorgd dat de sterkte van de peeling wordt aangepast aan jouw huidtype en huidprobleem. Ook als je last hebt van overbeharing bijvoorbeeld in het gezicht, kun je hier terecht voor een oplossing. Maak vandaag nog een afspraak bij deze schoonheidssalon in Arnhem. Dit kan via het contactformulier of via de telefoon.

reinarnhem