Snackmobiel, frietkraam met de goede zorgen

2 min gelezen
Frietkraam verhuur

Bij Snackmobiel is het mogelijk om een frietkraam te huren. Dit kun je bij diverse evenementen en feesten neerzetten. Het prettige hiervan is dat mensen eerder geneigd zullen zijn om een snack te nemen dat de gezonde versie van het eten. Zelf vind ik het ook heerlijk om zo nu en dan een frietje of wellicht een andere snack te nemen. Op de een of andere manier blijft dit gewoon erg lekker. Zo is onze dochter voor een paar weken terug 18 geworden en dat wilde wij groot aanpakken. De frietkraam werd alvast geboekt en de slingers hingen aan het plafond.

Snackmobiel feliciteerde ons zelfs met de verjaardag!

Snackmobiel

Het moment dat onze dochter in de gaten kreeg dat Snackmobiel op de stoep stond was zij enthousiast. Iedereen lust vast en zeker wel een snack, met name onze dochter. Ik denk dat zij wel vrijwel iedere week een keer patat eet, als het niet meer is trouwens. Enfin, de frietkraam werd netjes neergezet en het luik ging open zodat wij konden bestellen. De jongeren stonden allemaal netjes te wachten totdat het eten wat zij hadden besteld gereed was.

De smaak is perfect!

Een frietkraam verhuur werd ook binnen enkele minuten gulzig gebruikt. De smaken zijn perfect en bovendien kon iedereen onbeperkt gaan bestellen. Uiteindelijk hebben wij ook kunnen bestellen. Ik moest wel zeggen dat ik de service en de lay out van de wagen echt perfect vind. Alles is netjes verzorgd en de servetten liggen gereed om te pakken. Iets waar ik zelfs niet aan had gedacht! De prijzen die zij hanteren in combinatie met de geweldige service is perfect. Bovendien wordt alles vers  voor je gebakken en dat proef je in het eindresultaat.

Friet

Als jij hier ook naar opzoek bent, dan raad ik je echt aan om Snackmobiel in te schakelen!