Starlink coin kopen

2 min gelezen
starlink coin kopen

De Starlink crypto (STARL) heeft dezelfde naam als het beroemde satellietproject van Elon Musk, en de setting is ook in de ruimte, maar daarmee houdt de gelijkenis op. Want de Starlink crypto is een echte gamer coin, die gekoppeld is aan het Starlink metaverse. Of is het een sociaal platform? 

Met de Starlink tokens kan je een onderdeel van het Starlink ruimtestation kopen. Maar dat is nog niet alles. Je kan met deze token ook onderling handelen en unieke NFT’s kopen. En natuurlijk kan je ook vanuit het Starlink universum naar verschillende spellen springen, waarbij jouw NFT avatar van spel tot spel dezelfde blijft. Dan krijg je echt het gevoel dat je door een uitgebreide virtuele wereld beweegt. 

De omgeving is met zorg, smaakvol en vrij liefdevol ontworpen. Het groeipotentieel van deze crypto is vrij beperkt, omdat er natuurlijk al veel games zijn, maar waarschijnlijk gaat het wel een populair spel annex metaverse worden. Het kan goed zijn dat er honderden of duizenden extra games zich aangaan sluiten bij dit metaverse. Dat zou de waarde van de starlink crypto flink laten stijgen, want dan krijgt Starlink veel meer bezoekers. Mogelijk komt er ook een koersstijging als Starlink actief wordt. Op dit moment is dat nog niet het geval. 

starlink coin kopen

Is het verstandig om deze crypto te kopen? Positief aan deze crypto is dat hij een duidelijk user case heeft, en dat er een enthousiast team achter zit. Negatief is dan weer dat het een erg specialistische crypto is, die nauw verbonden is met het succes van het Starlink project. Voor een kleine investering is dit waarschijnlijk wel een leuke crypto, en natuurlijk zeker als je Starlink wilt ontdekken. Wil je de Starlink crypto kopen, lees dan in de handige stap voor stap handleiding “Starlink coin kopen” van Bankr hoe je dat precies doet.

Meer verhalen