Tip voor een goede personal trainer in Bemmel

2 min gelezen
HIT-logo

Ik wilde graag een aantal kilo afvallen en dit wilde mij maar niet zelfstandig lukken. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar personal trainer Bemmel om een goede personal trainer bij mij in de buurt te vinden die mij hierbij kon helpen. 

HIT-Personal-Training-afbeelding

Terecht gekomen op de website van Hit Personal Training

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal trainer Bemmel kreeg ik veel zoekresultaten van veel verschillende personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal website had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Hit Personal Training mij het meeste aan. De website is zeer overzichtelijk en bevat veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat je tijdens de trainingen het uiterste uit jezelf zult halen en je niet alleen fitter wordt maar ook gezonder zult gaan leven door het voedingsschema dat er speciaal voor jou wordt opgesteld door de personal trainer. Dit sprak mij persoonlijk erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen om een afspraak te maken.

Zeer tevreden over de behaalde resultaten 

Ik kon al erg snel terecht om kennis te maken met een personal trainer van Hit. Tijdens dit gesprek hebben het uitgebreid gehad over mijn eetpatroon en mijn persoonlijke doelen. Na het gesprek besloot ik om te beginnen met sporten met behulp van een personal trainer. Er is vervolgens en voedingsschema opgesteld en waren we al snel begonnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik ben al aardig wat kilo’s kwijt.