Uit eten in Nijmegen om naar uit te kijken

2 min gelezen
Diner

Uit eten in Nijmegen (omgeving hiervan) dat doe je natuurlijk bij Bistro Le Steak is wat mijn moeder mij vertelde. Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van dit restaurant gehoord. Maar ik was op zoek naar een goed adres om mijn vriend te verrassen. Mijn vriend en ik hebben iets te vieren en dit wilde ik doen op een plek waar wij nog nooit eerder zijn geweest. En wel onder het genot van een lekker bord eten en ons favoriete drankje. Mijn vriend houdt van een goed stuk vlees en mijn moeder wist te garanderen dat als ik met hem wil gaan uit eten in Nijmegen. Dat ik daarom een reservering heb gemaakt. 

Toen de dag was aangebroken, zijn we afgereisd naar Berg en Dal. De eerste indruk was al goed en we konden ook voor de deur parkeren. Die dag was het prachtig weer en we besloten om buiten op het terras plaats te nemen. Er is veel ruimte en wij konden erg comfortabel zitten. Ook binnen ziet er er erg gezellig uit.

Uit eten in Nijmegen

Uit eten in Nijmegen echt een aanrader

Toen wij uit eten in Nijmegen zijn geweest bij Bistro Le Steak, waren mijn vriend en ik hier zo van onder de indruk. Dat wij een week later zijn terug gekomen om weer zo lekker te gaan eten. Dit restaurant is zo erg goed dat ik erg blij ben dat ik dit adres als goede tip heb gekregen. Daarom ben ik op het idee gekomen om deze goede tip te delen met de lezer van dit blog. Want Bistro Le Steak mag beslist niet op dit blog ontbreken dat al vol staat met aan te raden adressen.

Wanneer je hier ook uit eten wilt gaan, dan kun je het beste reserveren. Ik wens je bij deze vast eet smakelijk!

Restaurant

Meer verhalen