Windschermen in verschillende soorten en maten

2 min gelezen
windschermen

Een tijdje geleden heb ik nieuwe windschermen besteld voor mijn terras. Dat heb ik gedaan bij het bedrijf Xterior. Ik ben bij hen terecht gekomen door een vriendin van mij. Zij heeft een tijd geleden daar nieuwe parasols besteld. Toen ik die op haar terras zag staan, had ik haar er een compliment over gegeven. Ze zagen er namelijk heel erg mooi en lux uit. Zij vertelde aan mij dat zij ze op een speciale webshop had besteld. De kwaliteit van de parasols was echt verschrikkelijk goed zei mijn vriendin. Dat was er duidelijk vanaf te zien moet ik zeggen.

Schut

windschermen van de beste kwaliteit

Mijn vriendin vertelde dat het bedrijf naast parasols ook windschermen verkoopt. Zij wist namelijk dat ik daar nieuwe van wilde hebben. Ik heb daarom diezelfde avond het bedrijf Xterior opgezocht. Daar had zij namelijk haar parasols ook vandaan. Op de website zag ik allemaal mooie producten voorbij komen. Opeens zag ik dat je de schermen ook op maat kan laten maken. Aangezien mijn terras geen standaard maat heeft, leek mij dat wel een goede optie. Ik stuurde een mail naar het bedrijf met daarin de vraag of zij mij wat meer informatie konden opsturen.

Schut

Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken

Al heel snel kreeg ik een reactie van het bedrijf op mijn mail over de windschermen. De mail was heel erg uitgebreid, wat ik erg prettig vond. Er stond precies in wat zij voor mij konden betekenen. Wij hebben nog wat op en neer gemaild en uiteindelijk kwam daar een ontwerp uit. De schutten zijn helemaal op maat gemaakt speciaal voor mijn terras. Er kwam een team langs om het te installeren, wat een service! Het bedrijf communiceerde heel prettig met mij en hielt mij goed op de hoogte. Ik ben blij dat ik met hen heb samengewerkt.

Meer verhalen