Hele mooie schoen met uitneembare zool

1 min gelezen
schoen met uitneembare zool

Een hele lange zoektochtschoen met uitneembare zool

Al sinds ik klein ben, ben ik op zoek naar een mooie schoen met uitneembare zool. Ik heb namelijk van mijn fysiotherapeut een eigen voetbed gekregen wat ik altijd moet dragen. Dit is al zo sinds ik ongeveer 5 jaar oud ben. Vroeger was het helemaal lastig omdat ik bang was dat ik er mee gepest ging worden. Gelukkig is dit bijna niet gebeurd. Alleen toen ik een jaar of 12 was en naar de middelbare school ging, zijn er wat kinderen geweest die nare opmerkingen hebben gemaakt. Daarna heb ik uitgelegd waarom ik dit had en toen is zijn zij gestopt. Nu ik volwassen ben, maak ik me hier helemaal niet meer druk om. Wel vind ik het nog steeds lastig om mij leuk te kleden.

Veel plezier en comfort schoen met uitneembare zool

Gelukkig heb ik nu een merk gevonden wat hele mooie schoenen met uitneembare zolen maakt. Hierdoor loop ik er niet alleen comfortabel, maar ook modieus bij. Doordat zij zo ongelofelijk veel aanbieden, wist ik in het begin niet wat ik moest kiezen. Gelukkig heb ik daar nu geen last meer van, want ik heb al erg veel. Telkens als er iets nieuws komt of iets in een nieuwe kleur, dan wil ik het hebben. Voor de zomer heb ik al hele mooie sandalen gekocht, waar ik sowieso veel plezier van ga hebben. Mocht jij nu voor jezelf of iemand anders ook hiernaar op zoek zijn, nee dan zeker een kijkje op de website van Mag Creative Footwear.