Ik stelde hem verschillende parasols voor

1 min gelezen

Wij hebben net een eigen zaak en wel een horeca zaak. Het was al jaren een droom van mij en mijn man en nu is het dan eindelijk zo ver. Wij hebben een klein zaakje weten over te nemen wat wij graag willen uitbreiden tot een uitgebreid restaurant. En zo zijn wij dan ook meteen al van mening dat wij voor deze aankomende zomer het terras meteen even moeten gaan aanpassen. En daarom zijn wij op zoek naar verschillende parasols,. En al snel kwam ik terecht op deze site, door eerst de verschillende parasols te kunnen bekijken kunnen wij natuurlijk makkelijker een keuze maken en zo haalde ik mijn man er bij en stelde ik hem verschillende parasols voor. En zo hebben wij dan ook besloten om toch te gaan voor een lichte kleur een beetje beige, want hiermee kan je nog met van alles variëren. En zo hebben wij alleen al door onze windvaste parasol te vervangen al een groot verschil weten te maken en ziet het hele terras er meten een stuk leuker uit! En hopelijk wordt het weer een heerlijke lange zomer met echt terrasjes weer.