Met de kinderen naar de Vogezen

2 min gelezen
Vogezen

De zomervakanties komen er weer aan en dan is het voor de kinderen belangrijk dat ze zich volledig kunnen ontspannen. Ze hebben namelijk een jaar lang zich volledig gefocust op school en mogen daar ondanks slechte prestaties natuurlijk wel beloond voor worden. Het is erg leuk om met je gezin dan op vakantie te gaan naar de Vogezen in Frankrijk. De Vogezen is een prachtig natuurgebied dat in de bergen ligt. Het is een plek waar jij en je gezin volledig tot rust kunnen komen en dat is natuurlijk zeer belangrijk. Als de zomervakantie afgelopen is dan moet jij helaas weer aan het werk en moeten de kinderen weer naar school toe gaan. 

Vogezen

Wat is er te doen in de Vogezen?

De Vogezen is een zeer groot gebied in Frankrijk en daarom is er zeker veel te beleven. Voor kinderen is het erg leuk om verschillende attractieparken zoals Fraispertuis City te bezoeken. Dit is een bekend themapark dat gericht is op het wilde westen en enorm groot is. Ook kan je er voor kiezen om met je kinderen te gaan varen op een van de vele meren die te vinden zijn in de Vogezen. Houd er wel rekening mee dat het water niet altijd geschikt is om te gaan zwemmen. Dit heeft ermee te maken dat het water uit de Vogezen afkomstig is uit de bergen. 

Overnachten in de Vogezen

Omdat de Vogezen een prachtig en groot natuurgebied is waar veel toeristen op af komen, zijn er erg veel campings te vinden in de Vogezen. Als je met je kinderen op vakantie gaat, dan is het heel belangrijk om naar een camping of een vakantiepark te gaan. Hier kan je namelijk makkelijker toezicht houden op je kinderen maar ook is er voldoende te beleven op een vakantiepark of een camping.