Nertsengaas

1 min gelezen
Nertsengaas

Nertsengaas is een zeer mooi gaas, wat jarenlang mee kan gaan. De voordelen van dit product is dat het dubbel verzinkt is. Hierdoor heeft roest geen enkele mogelijkheid om door dit materiaal heen te dingen. Voordeel is dat het zeer lang mee gaat en zeer geschikt is om een afscheiding mee te maken.

Via de webshop van Kleinveeservice.nl zie je foto’s van hekken die al meer dan vijf jaar staan. Geen enkel plekje roest is op dit hek te vinden. Dit is tenminste een hek waar je op kan vertrouwen.

Nertsengaas

Roestvrij nertsengaas kopen

Via de Kleinveeservice.nl is het mogelijk om diverse producten te kopen, voor de verzorging van jouw vee of andere dieren. Omdat wij een groot stuk land hebben afgezet om onze beesten op te kunnen laten lopen, waren wij op zoek naar een stevig materiaal die wij hiervoor konden gebruiken. Al eerder hadden wij hier een hek laten plaatsen, maar die was binnen een jaar al zo slecht dat er vervanging voor moest komen.

Via de bovenstaande webshop zijn wij zeer goed geslaagd en kunnen onze dieren ongestoord op het weiland staan. Niet alleen voor de afzetting zijn wij goed geslaagd, ook diverse drink en voerbakken hebben wij hier gekocht. Deze webshop heeft een zeer groot assortiment waar diverse spullen voor het verzorgen van kleinvee te koop is.