Op vakantie naar camping Brabant De Achterste Hoef!

2 min gelezen

Heerlijk op vakantie naar camping Brabant De Achterste Hoef, wij deden het als gezin! Zoals ieder jaar gaan we het het gehele gezin op vakantie. Dit jaar kozen we voor een luxe kampeervakantie in ons eigen land. We hebben het erg naar onze zin gehad. Wil jij meer weten over hoe onze vakantie was? Lees dan snel verder!

Wij kozen voor Camping Brabant De Achterste Hoef

Camping Brabant De Achterste HoefHet is ieder jaar weer even zoeken naar een geschikte vakantieplek. Je wilt immers dat het hele gezin het naar zijn zin heeft! Normaal kiezen we altijd voor het buitenland, maar dit keer hadden mijn vrouw en ik het plan opgevat om met zijn allen op vakantie te gaan in eigen land. Het leek ons leuk om nieuwe plekken te leren kennen, dus vandaar! Iemand wees ons op een camping in Noord-Brabant:  Camping Brabant De Achterste Hoef. Nadat we op de website hadden gekeken waren we erg enthousiast geworden! We hebben het uiteraard ook met de kinderen overlegd en nadat zij over de vele faciliteiten op de website lazen, waren ze snel overtuigd. Erg fijn! Aangezien wij met zijn allen wel een beetje van avontuur houden, kozen we voor een safaritent. Een tent waardoor je toch het kampeergevoel hebt, maar wel de luxe hebt van een eigen keukentje en een toilet. De tent was erg ruim en stoer ingericht, dit vonden onze jongens fantastisch! We hadden de beschikking over:

  • Een ouderslaapkamer met een 2 persoonsbed
  • Een kinderslaapkamer met 1 stapelbed en 1 normaal bed
  • Een woonkamer met een eettafel en stoelen
  • Een keukentje met koelkast, gootsteen met koudwateraansluiting en waterkoker
  • Een eigen toilet
  • Een veranda met een loungeset.

Vakantie van ons levenCamping Brabant De Achterste Hoef

Zoals je kunt zien was onze tent van bijna alle gemakken voorzien! We zijn in totaal 2 weken op vakantie geweest bij camping Brabant De Achterste Hoef. Zowel wij als onze jongens hebben de vakantie van onze leven gehad. Ben jij ook op zoek naar een leuke kampeervakantie met het gehele gezin? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van deze camping!