Optimaal genieten van het buitenleven

2 min gelezen
overkapping

Een tuin heb je niet voor niets, mooie bloemen en planten of een prachtig gazon waarvan je wilt genieten. Ben je een echt buitenmens en wil je ook als het regent nog genieten van de buitenlucht, dan is een overkapping echt iets voor jou. Perfect om ook je woonkamer mee te verlengen, en de tuin naar binnen te halen. Tegenwoordig heb je zoveel opties om het comfort te verhogen, en nog langer te genieten van de buitenlucht. 

Maak je overkapping compleet

Wil je echt pure luxe en comfort ervaren dan is het zelfs mogelijk om de overkapping uit te voeren met wanden van glas, op deze manier kun je echt de tuin bij je huis betrekken. Voor de winter plaats je er een comfortabele heater in en verlichting, om ook in de donkere winteravonden te genieten van je tuin. Stel je eens voor met vrienden op een koude winteravond onder je afdak te kunnen eten, onder het sfeerlicht terwijl je het gevoel hebt dat je buiten zit. 

overkapping

Zowel voor nieuwbouw als traditionele woningen

Een overkapping is niet alleen voor een moderne woning, omdat er altijd maatwerk wordt geleverd zijn ze ook uitstekend te gebruiken bij traditionele woningen. Aan de hand van de stijl die je leuk vindt kies je een mooie uitbouw, de Proline is bijvoorbeeld beschikbaar in maar liefst 15 kleuren. Ook voor het dak van je overkapping zijn er meerdere mogelijkeden, op de website van verasol.nl zie je de verschillende mogelijkheden om de uitbouw van je dromen samen te stellen.