Skatepark en halfpipe als eyecatcher 

2 min gelezen

Op een bedrijvenbeurs voor grootschalige industrie en chemische installaties in de Utrechtse Jaarbeurshallen werd door de toonaangevende bouwers en ontwikkelaars van Europese continent met een machtig product de aandacht getrokken: een heus skatepark inclusief de nationale skatetop was er aanwezig om potentiële klanten naar hun beursstand te lokken. 

Samenwerking met Kraft Tools 

Op de vraag waarom er juist voor een skatepark en een halfpipe was gekozen om de aandacht van nieuwe klanten te trekken, vertelt Bram de Bouwer: “Via een relatie in Breda wisten wij van het feit dat daar een bedrijf zit die halfpipes en skateparks verhuurt. Nine Yards kan op locatie binnen een dag een skatepark of halfpipe bouwen en samen met de skaters geeft dat een rauwe en urban uitstraling. Het demontabele van zo’n huurbaan of park spreekt mij heel erg aan. Aan de andere kant hoorde ik ook dat zij gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van skatebanen en -parken. Ik begreep dat die parken worden afgewerkt met duurzaam beton en daarvoor gebruiken zijn ook weer de gereedschappen van Kraft Tools. Die staan hier verderop ook op de beurs. Nine Yards mag zichzelf wederverkoper van Kraft Tools noemen en we hadden zomaar samen op deze beurs kunnen shinen met dit skatepark. Het had voor mij een hele leuke samenwerking kunnen zijn!” 

Vaker verhuur van skatepark 

Bram de Bouwer roemt ook nog eens de snelle opbouw van het mooie demontabele skatepark en stelt dat de soepele verhuur door Nine Yards waarschijnlijk wel tot een langere samenwerking gaat leiden. “Hoe gaaf is het om bij elke opening en oplevering van een nieuw project met zo’n spektakelstuk als een halfpipe of skatepark aan te komen zetten. Mensen zullen over je praten en zullen je associëren met het jeugdige en stoere imago vanuit de skatewereld. Misschien gaan we nog wel meer samenwerken met Nine Yards. Is het niet voor de verhuur van een skatepark of halfpipe, dan helpen de gereedschappen van Kraft Tools ons bouwpersoneel al!”