De Dermaroller

2 min gelezen

De Dermaroller HC902 is een apparaat van het gelijknamige merk waarmee je thuis een microneedling behandeling uit kan voeren. Naar de specialist gaan voor deze behandeling is nu verleden tijd. De Dermaroller is erg gemakkelijk in gebruik en laat direct resultaat zien. Ga ook voor een stevige, jeugdige en stralende huid en bestel de Dermaroller nu bij Beautyfashionshop.

De Dermaroller bevat 162 hele kleine naaldjes van 0,2 millimeter lang die door de bovenste huidlaag dringen. De roller hoor je over het gezicht aan te brengen zodat deze allemaal kleine gaatjes in de huid kan maken. Op deze manier wordt de huid gestimuleerd zichzelf te herstellen en nieuwe huidcellen aan te maken. Naast nieuwe huidcellen, wordt de huid ook getriggerd om nieuw collageen en nieuw elastine aan te maken. Hierdoor wordt de huid zichtbaar steviger en krijgen rimpels niet de kans om zich verder te ontwikkelen. Nog een voordeel van de Dermaroller: striae, littekens en andere imperfecties zullen ook verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Voor een optimaal resultaat gebruik je de Dermaroller ongeveer drie keer per week. Voordat je de roller aanbrengt, moet deze gereinigd worden. Dit kan je het beste doen door middel van een spray die Dermaroller zelf ontwikkeld heeft. De spray maakt je tool schoon maar verzorgt tegelijkertijd ook je huid, win-win situatie dus! Het reinigen van de Dermaroller is van belang zodat bacteriën niet voor huidirritaties kunnen zorgen. Omdat je toch lichtelijk je huid beschadigt, is hygiëne erg belangrijk.

Ieder deel van het gezicht dient apart te worden behandeld. Je kan je huid opdelen in verschillende delen: je kin en bovenlip, je wangen, je slapen en je voorhoofd. De huid rondom de ogen en je neus hoeft niet behandeld te worden. De huid is hier zo dun, dat de kans op beschadiging erg groot is. Beweeg de roller een aantal keer in verschillende richtingen over de huid per gezichtsdeel. Na afloop dien je jouw huid met de beste huidverzorgingsproducten in te smeren. Door de kleine gaatjes die in de huid zijn aangebracht, worden de verzorgingsproducten nóg beter opgenomen.

Ben je enthousiast geworden over dit geweldige product? Bestel de Dermaroller HC902 dan met korting bij Beautyfashionshop. Zeg gedag tegen littekens, rimpels, fijne lijntjes, striae en grove poriën en neem snel een kijkje tussen het brede assortiment aan Dermaroller producten. Vragen over het merk, een specifiek product of heb je advies op maat nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons team van schoonheidsspecialistes helpt je met al je vragen.