Een kunststof deurluifel op maat laten maken

2 min gelezen

Geef uw gevel een stijlvolle uitstraling, door deze van een kunststof deurluifel te voorzien. Een kunststof deurluifel kan u verschillende voordelen bieden! Denk alleen al aan het feit, dat u nooit meer in de regen hoeft te wachten tijdens het openen van uw deur. Ook wanneer u bezoek krijgt, kan het een fijne gedachte zijn dat uw gasten niet in de regen hoeven te wachten. Deurluifels worden niet alleen van kunststof gemaakt. Er zijn ook aanbieders van bijvoorbeeld glazen of aluminium deurluifels. In dit artikel gaan we verder in op de voordelen van kunststof luifels.

Ten opzichte van een glazen deurluifel is een kunststof deurluifel bijvoorbeeld aanzienlijk onderhoudsvriendelijker. Als er vuil op de deurluifel komt te liggen, zal dit bij een model van kunststof niet direct zichtbaar zijn. Bij een glazen deurluifel is dat wel het geval, waardoor deze eerder schoongemaakt zal moeten worden.

Mogelijkheden bij een kunststof deurluifel

Bij een kunststof deurluifel kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een gebogen en een rechte deurluifel. Een gebogen kunststof deurluifel staat fraai bij een klassieke voordeur. Heeft u een moderne en strakke voordeur? Wellicht is het dan verstandiger om voor een rechte luifel te kiezen! Ook worden de luifels in verschillende kleuren aangeboden. Het is raadzaam om de kleur van de luifel aan te laten sluiten bij de kleur van uw deur. Wanneer het contrast tussen de luifel en deur te groot zou zijn, zou dit de gevel van uw woning een rommelige uitstraling kunnen geven.