Fantastisch bankstel in de woonkamer

1 min gelezen

Mocht je op zoek zijn naar een bankstel dat geheel voor je op maat is gemaakt, dan kan ik het je van harte aanbevelen eens een kijkje te nemen op de webwinkel of in de fysieke winkel van de firma Wortman. Inmiddels heb ik al meerdere meubels van hun hand in mijn woonkamer staan, van de eettafel tot de vitrinekast – en nu dus ook een volledig op maat gemaakte bank. Ik heb nogal afwijkende maten hier in de zithoek en dus lukte het me niet een standaard bank te vinden die goed zou passen.

Zelf ook op zoek naar een mooie bank?

Bovendien had ik zeer specifieke wensen over de vormgeving van het ding en mijn ervaringen met de firma Wortman waren inmiddels zo goed dat ik nergens anders dan bij hen zulk een opdracht uit wilde zetten. Ik kan je vertellen dat de resultaten er ook echt weer naar zijn, want nooit heb ik zo’n fantastische bank in de woonkamer gehad! Van voor tot achter – dat wil zeggen, van de maat en vormgeving van de bank tot de afwerking ervan in kleur, materiaal en coating – heb ik alles kunnen beslissen en die vrijheid is erg prettig!