Geslaagd in de uitverkoop keukens

1 min gelezen

Met een vrij duur huis dat we net gekocht hebben, proberen we alsnog te besparen op de dingen waar we dat kunnen. Zo zijn we laatst gaan kijken naar een uitverkoop keukens en die vonden we bij de Keukenplaats. Want op een uitverkoop keukens vind je natuurlijk weer heel andere dingen dan wanneer je alleen maar in het dure segment blijft rondkijken. En in uitverkoop keukens vind je vaak net zulke bijzondere keukens, die net zo goed tegemoet komen aan de wensen die je voor keukens hebt. Ik wist van tevoren in ieder geval al precies waar de ideale keuken aan zou moeten voldoen, had al een heel plaatje ervan in mijn hoofd zitten. Ik kon dus heel gericht op zoek. Ik wist alleen dat met mijn eisenpakket het weleens vrij duur zou kunnen gaan worden en daarom hield ik wel een slag om de arm. Echter bij dit soort uitverkoop acties is het natuurlijk zo dat er best wel eens een meevallertje naar je smaak bij zou kunnen zitten. Dat vermoeden was terecht want we hebben een prachtige keuken gevonden die het erg goed zou doen hier, die hier niet alleen qua stijl maar ook qua flexibele inrichting precies zou passen. En daarom ben ik erg tevreden over al hetgeen we hebben gevonden! uitverkoop keukens