Greeploze keuken kopen was toch lastiger dan ik had verwacht

1 min gelezen

Een complete greeploze keuken kopen, ik kon mij eerst niet voorstellen dat dit bestond. Maar je kan dus een complete keuken kopen, dit wordt dan netjes geïnstalleerd. We hadden een starterswoning gekocht en dit beviel ons er goed, we waren zeer tevreden. We waren vooral tevreden omdat we zelf dus een keuken mochten uitzoeken, die zat er namelijk nog niet in. Dit zat in begrepen in de prijs. Geen verbouwing of iets dergelijks, je kon dus echt met een nieuwe start beginnen. We richtte ons op een keuken kopen en hebben vele voorbeelden gezien. Het is toch nog wel moeilijk hoor, moet ik zeggen, je ziet zoveel mooie keukens, ik weet dan al gauw niet meer wat er nou echt mooi in het huis staat en wat niet. En stel je voor, een keuken kopen en achteraf beseffen dat je toch liever een andere had genomen. Dit lijkt mij een nachtmerrie. Mijn man en ik hadden alle twee drie keukens die we erg mooi vonden. We hebben toen onze ouders meegenomen om een keuze te maken. Maar dit ging niet geheel volgens plan, ze vonden namelijk allemaal een andere mooi. We hebben uiteindelijk maar eentje gekocht waar we beide een goed gevoel bij hadden.